Conferència de Peter Szendy i presentació

19:00h Conferència de PETER SZENDY: Pop Philosophie? This is it (The King of Pop)

20:00h Presentació dels llibres Peter Szendy, Grandes éxitos. La filosofía en el jukebox, i Felip Martí-Jufresa, Música desconcertada. Filosofia, política i música moderna, pròleg de Peter Szendy, Participen: Peter Szendy, Carmen Pardo, Miguel Morey, Felip Martí-Jufresa, i Javier Bassas i Joana Masó, directors de la col·lecció assaig d’Ellago Ediciones, i Lleonard Muntaner editor

21:00h Cloenda a càrrec del Dj BIG Ruffinski

Peter Szendy (1966), filòsof i musicòleg, és professor a la Universitat de París X (Nanterre) i assessor de la Cité de la musique a París. D’entre els seus llibres cal destacar Écoute. Une histoire de nos oreilles (Éditions de Minuit, 2001) [Escucha. Una historia del oído melómano. Paidós, 2003], Membres fantômes. Des corps musiciens (Éditions de Minuit, 2002), Les Prophéties du texte-Léviathan. Lire selon Melville (Éditions de Minuit, 2004), Sur écoute. Esthétique de l’espionnage (Éditions de Minuit, 2007) i Tubes. La philosophie dans le juke-box (Éditions de Minuit, 2008) [Grandes éxitos. La filosofía en el jukebox, Ellago editor, 2009].

Felip Martí-Jufresa (Barcelona, 1974) és professor de filosofia a l’École Supérieure des Beaux-Arts de Tolosa i autor de Música desconcertada. Filosofia, política i música moderna (Lleonard Muntaner editor, 2009).

Organitza: Arts Santa Mònica amb la col·laboració de: Ellago Ediciones i Lleonard Muntaner editor

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer