You are here

Jornada a Joan Vinyoli

Dilluns 30 de novembre. L’Arts Santa Mònica i la Institució de les Lletres Catalanes, en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya, organitzen un homenatge al poeta Joan Vinyoli en el 25è aniversari de la seva mort.

19h  sala d’actes Arts Santa Mònica

A Joan Vinyoli amb Maria del Mar Bonet, Vicenç Altaió (Director de l'Arts Santa Mònica), Oriol Izquierdo (Director de la Institució de les LLetres Catalanes),Cristina Badosa (Catedràtica de Literatura Catalana a la Universitat de Perpinyà), Feliu Formosa (poeta, traductor, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, 2005), Xavier Folch (Editor), Josep-Anton Fernàndez (Professor d’Estudis Catalans a la Universitat Oberta de Catalunya), Xavier Macià (Professor de Literatura Catalana a la Universitat de Lleida).

20.30h  Espai Balcó Arts Santa Mònica

Recital poètic a Joan Vinyoli, a partir d’una selecció de Cristina Badosa, presentació a càrrec de Perejaume (artista i escriptor) amb Anna Maluquer (rapsoda) i Marc Egea (viola de roda). Cloenda a càrrec del Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació Joan Manuel Tresserras.

Permisos: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer